Jan Erik Rasmussen - Oplevelser - Opskrifter - Udstyr - Tips og Tricks

Nyttigt og nærmest uundværligt udstyr i gourmetkøkkenet
Godt køkkenudstyr er guld værd, og koster ca det samme! Jeg kan anbefale det top professionelle franske køkkenudstyr fra 'Mauviel 1830', som bruges i mange restauranter verden over og også herhjemme.
Mauviel har mange forskellige serier - alt lige fra jern over aluminium til rustfrit stål, med eller uden slip-let og så selvfølgelig også kobberbelagt. Se deres flotte web-site her: www.mauviel.com

'Mauviel 1830' logoet er din garanti for godt køkkenudstyr

Note: Mauviels top professionelle køkkenudstyr er temmelig dyrt og det vil derfor være fornuftigt at søge på nettet efter den billigste forhandler og blandt de lidt mindre web-shops.

Den skarpste kniv i skuffen

Laguiole og Le Theirs bordknive fra firmaet Goyon-Chazeau
Selv ved det flotteste og mest veldækkede bord, er det ofte sådan, at bordknivene ikke er rigtig skarpe. Et problem de fleste nok kender. På flere restauranter, og hos private, ser man derfor ofte bordknivene skiftet ud med steakknive. Et godt valg kunne være knive fra Laguiole og Le Theirs fra firmaet Goyon-Chazeau. www.goyon-chazeau.com/en/
På billedet ses fra oven: Laguiole Prestige med olive wood, Laguiole Avantage med sort akryl, Le Thiers Prestige med pistachio wood og Le Theirs Prestige med snake wood.
Læg mærke til, der IKKE er grillskær på knivene - det er ikke nødvendigt, hvis der serveres ordentligt kød!
Knivene fra Goyon-Chazeau forhandles bl.a. af H. W. Larsen www.hwl.dk men de er temmelig dyre - fra ca 550 - 850,- pr. stk.
Knivene er i et smukt og tidsløst design og vil passe til alle typer service og borddækning.



© 2023 Jan Erik Rasmussen - contact: jan@janras.dk